Caroline Bjelke30. januar 2020 - Seneste nyt

Lars Løkke Rasmussen som ny rådgiver i advokathus


Tidligere statsminister starter som rådgiver ved advokathuset Gorrissen Federspiel til april. Han vil fortsat blive i folketinget trods nyt job.


Mens Lars Løkke Rasmussen før tilbragte sin arbejdsdag på Christiansborgs historiske gange, vil han snart også være at finde i Gorrissen Federspiels runde tårne. Fra 15. april har advokathuset ansat den tidligere statsminister gennem hans enkeltmandsvirksomhed, som han stiftede september sidste år. Han skal helt konkret være med til at rådgive advokathusets store danske og udenlandske virksomheder. 

Lars Løkke Rasmussen har en kandidatgrad i jura, men der bliver ikke lagt skjul på, at det er Løkkes statsministertid, der er interessant for advokathuset. Det fortæller Martin André Dittmer til Børsen.

”Lars Løkke er tilknyttet som selvstændig rådgiver, og vi ser et perfekt match i rollen som tidligere statsminister. Så gør det da bestemt ikke noget, at han har en juridisk baggrund, når han kommer til at være herinde på gangene og møde alle vores unge juridiske medarbejdere,” siger han.

Lars Løkke Rasmussen supplerer:

”Et eller andet sted er der også en lille dreng i mig, som er glad for at få lov til at gå ind ad dørene her som professionelt tilknyttet. Da jeg startede på jura tilbage i 83, var det jo ikke med en ambition om at blive statsminister. Det var egentlig for at komme til at arbejde et sted som her,” fortæller han.

Han slår i samme omgang fast, at han agter at fortsætte i folketinget.

Del

Lars Løkke Rasmussen som ny rådgiver i advokathus


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak