Karnov bruger Blubrry i forbindelse med vores K-News podcast. Du kan læse om Blubrry’s persondata politik her. Vil du vide mere om hvordan Karnov behandler dine persondata, kan du finde Karnovs egen persondatapolitik her.


Skrevet af Redaktionen


'Magtens Tredeling' er tilbage!

Vi danskere er storforbrugere af sociale medier. Nogle bruger det til at vise avokado-madder på Instagram, andre deltager i diverse konkurrencer, mens nogle bruger disse medier som platforme for diskussion. Men der er også dem, der bruger de sociale medier til at hænge andre ud – virksomheder, der har leveret en dårlig kundeoplevelse; sygeplejersker, der ifølge afsender ikke gør deres arbejde godt nok; eller mennesker, som ved navns nævnelse hænges ud for noget, som de måske/ måske ikke har gjort.

Det rejser nogle fundamentale spørgsmål omkring, hvordan vores retsstat fungerer – I Danmark er man uskyldig indtil det modsatte er bevist, men på de sociale medier hersker der til tider helt andre normsæt. Hvad betyder for vores retssikkerhed, når selvtægt på de sociale medier tager overhånd? Og hvorfor er det blevet så vigtigt for nogle at hænge folk ud på de sociale medier, uden at disse har fået en fair rettergang?

Del

'Magtens Tredeling' ep. 2.1 - Sociale medier som offentlig gabestok


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak