Karnov bruger Blubrry i forbindelse med vores K-News podcast. Du kan læse om Blubrry’s persondata politik her. Vil du vide mere om hvordan Karnov behandler dine persondata, kan du finde Karnovs egen persondatapolitik her.


Skrevet af Redaktionen


Advokatbranchen er i forandring. Det lyder måske dramatisk, men det er ikke desto mindre realiteten for landets advokater, der i disse år er fuld gang med at ruste sig til fremtiden og til klienternes nye behov og ønsker. Forretningsudvikling og innovation er for alvor kommet på dagsordenen, og mens entrepriseret, skatteret og kapitalmarkedsret stadig er store områder hos advokathusene, så spirer også nye forretningsområder frem.

Men hvad er det egentlig der rykker nu og i fremtiden? Hvilke områder skal advokater satse på når digitaliseringen tager over? Og hvordan passer advokater sammen med esport, droner og cleantech? Det sætter vi spot i dagens udsendelse, hvor vi stiller skarpt på nye forretningsområder i advokatbranchen.

Med mig i studiet i dag har jeg Robert Jønsson, advokat og partner hos Integra Law og tidligere bestyrelsesformand hos robotvirksomheden Mobile Industriel Robots, og Steffen Hebsgaard Muff, advokat hos Njord Law Firm med speciale i robotteknologi.

Del denne artikel

Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Tilmeld nyhedsmail