Karnov bruger Blubrry i forbindelse med vores K-News podcast. Du kan læse om Blubrry’s persondata politik her. Vil du vide mere om hvordan Karnov behandler dine persondata, kan du finde Karnovs egen persondatapolitik her.


Skrevet af Redaktionen


Man kan lede ned, men kan lede til siden og man kan sågar også lede opad. De mest populære virksomheder er også de virksomheder, som forstår at lede sine medarbejder på medarbejdernes præmisser. Således har man de sidste måneder kunne læse om flere eksempler på, at de unge forlader de virksomheder med dårlig ledelse.

Men hvad er god ledelse? Hvordan skal fremtidens arbejdsstyrke ledes i en verden, hvor krav til egen frihed og tilrettelæggelse af egen arbejdstid vægter højere end den gængse arbejdskalender? Og hvor står advokatbranchen i denne udvikling? Bag mikrofonen i dag er Mille Ørsted, og i denne uge stiller vi skarpt på ledelse i advokatbranchen. Velkommen til Magtens Tredeling.

Med i studiet i dag er forfatter og HR-direktør hos Aller Media Jette Skeem, og Dorte Plank Nielsen, HR-chef hos Horten.

Del

'Magtens Tredeling' ep. 2.15: Ledelse i advokatbranchen - no onesize fits all


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak

Seneste nyheder