Karnov bruger Blubrry i forbindelse med vores K-News podcast. Du kan læse om Blubrry’s persondata politik her. Vil du vide mere om hvordan Karnov behandler dine persondata, kan du finde Karnovs egen persondatapolitik her.


Skrevet af Redaktionen


Aldrig før har der været så meget fart på nye forretningsområder og nye startups i advokatbranchen. Flere både unge advokatfuldmægtige og erfarne advokater bryder med de traditionelle advokathuse for at forfølge deres egne innovative forretningsideer, mens de store advokathuse har sat fuld damp på øget specialisering og digitale løsninger.

Der er fart på digitaliseringen og i iværksættermiljøet har man kastet sig over legaltech, hvor man her arbejder med at sætte strøm til den gængse advokatrådgivning. Men er de digitale løsninger nu også så digitale, eller er det blot manuelle processer med strøm til? Er advokater overhovedet klar til at omstille egne processer til automatiserede løsninger? Eller er legaltech bare en døgnflue? I dag sætter vi strøm til diskussionen om legaltech. 

I dag har vi skiftet studiet ud med Atriet på Det juridiske fakultet på Københavns Universitet. Rigtig hjertelig velkommen til denne paneldebat og særudgave af podcasten Magtens Tredeling. 

Medvirkende: Kristian Kaltoft Nielsen, erhvervsjuridisk rådgiver hos Horten, Paw Fruerlund, juniorpartner hos Kammeradvokaten, Stine Jørgensen, prodekan ved Det Juridiske Fakultet på KUA og Mads Westh Jensen, cand. merc. jur., iværksætter og stifter af The Legaltech Company

Del

'Magtens Tredeling' ep. 2.16 - Legaltech: Buzzword eller trend?


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak

Seneste nyheder