Karnov bruger Blubrry i forbindelse med vores K-News podcast. Du kan læse om Blubrry’s persondata politik her. Vil du vide mere om hvordan Karnov behandler dine persondata, kan du finde Karnovs egen persondatapolitik her.


Skrevet af Redaktionen


Medvirkende: Christian Lundgren, advokat og partner hos Kromann Reumert med speciale i bl.a. corporate compliance og kapitalmarkedsret. Og Mikael Philip Schmidt, advokat og partner hos Gorrissen Federspiel med speciale i M&A og børsret.

Den 3. juli 2016 trådte en ny markedsmisbrugsforordning i kraft herhjemme og med den et øget fokus på udarbejdelse af de såkaldte insiderlister, som er et værktøj for myndighederne til efterforskning mv. af insiderhandler og uretmæssig videregivelse af intern viden.

Fra d. 1. maj i år til 30. september sætter Finanstilsynet fornyet fokus på de børsnoterede selskabers pligt til at føre disse insiderlister. Men hvorfor er det interessant at sætte spot på disse lister nu? Hvad er insiderviden overhovedet for en størrelse i et juridisk perspektiv? Og hvad kan det have af konsekvenser, hvis man ikke har styr på disse lister?

Del

'Magtens Tredeling' ep. 2.17 - Insiderviden og markedsmisbrug


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak

Seneste nyheder