Karnov bruger Blubrry i forbindelse med vores K-News podcast. Du kan læse om Blubrry’s persondata politik her. Vil du vide mere om hvordan Karnov behandler dine persondata, kan du finde Karnovs egen persondatapolitik her.


Skrevet af Redaktionen


Vi er alle lige for loven, og vi lever heldigvis i et samfund, hvor vi tidligt blev enige om, at med ligestilling kommer man længst. Men er udviklingen løbet fra vores engang så progressive lovgivning? Er vi blevet magelige i takt med en mangeårig tendens, hvor andre lande har skelet mod os for at lade sig demokratisk inspirere og glemt at revurdere om vores lovgivning passer på den tid, vi lever i?
Børnelovgivningen er ifølge en afhandling fra Københavns universitet sidste år ikke tilpasset de nye tider med regnbuefamilier, rugemødre og andre alternative familieformer, men spørgsmålet forbliver om lovgivningen skal tilpasses skiftende tider eller om tiden skal tilpasses lovgivningen? For hvem siger, at du ikke kan dele villa med din svigermor og hendes nye kone, deres søn, som du er borgerligt viet med, og hans to børn fra et tidligere ægteskab, din egen datter, som du fik ved kunstig befrugtning, og jeres nye fælles baby?

Del

'Magtens Tredeling' ep. 2.3 - Er vi alle lige for loven? Fokus på børneloven


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak