Karnov bruger Blubrry i forbindelse med vores K-News podcast. Du kan læse om Blubrry’s persondata politik her. Vil du vide mere om hvordan Karnov behandler dine persondata, kan du finde Karnovs egen persondatapolitik her.


Skrevet af Redaktionen - Foto: Shutterstock


Interessekonflikter i advokatbranchen skal undgås. Det mener man bl.a. hos Kromann Reumert, der med et særligt etikudvalg har udpeget en komité der skal understøtte virksomhedens rekruttering af nye medarbejder, så der ikke opstår interessekonflikter og inhabilitet mellem nye ansatte og nuværende og kommende sager.

Men er inhabilitet overhovedet så stor en udfordring, at der er behov for et decideret udvalg til at kontrollere det? Eller er det blot en storm i et glas vand og et område, der er en naturlig konsekvens af et dynamisk og flydende arbejdsmarked? I denne uges program tager temperaturen på advokatbranchens fokus på inhabilitet og stiller spørgsmålet om, hvorvidt det overhovedet giver mening i fremtiden at fastholde det store fokus på området. 

Med i studiet er partner og formand for Kromann Reumerts etikudvalg Kim Rasmussen og managing partner og formand for Advokatrådets Regel- og Tilsynsudvalg Martin Lavesen.

Del

'Magtens Tredeling' ep. 3.6 - Interessekonflikter: Når inhabilitet står i vejen for stjernerekruttering


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak