Karnov bruger Blubrry i forbindelse med vores K-News podcast. Du kan læse om Blubrry’s persondata politik her. Vil du vide mere om hvordan Karnov behandler dine persondata, kan du finde Karnovs egen persondatapolitik her.


Skrevet af Redaktionen


Der er de retssager, der finder vej til nyhederne i primetime. Der er de retssager, der hver dag afgøres ved en af landets retsinstitutioner, og hvor der for det meste er åbent for offentligheden. Og så er der alle de retstvister, der bliver løst via voldgift og som derved løses for lukkede døre.

Voldgift er et internationalt anerkendt værktøj, som man særligt i erhvervslivet benytter sig flittigt af. Nye internationale regler er netop trådt i kraft på området, og derfor skal vi i denne uge undersøge hvad fordelene og ulemperne er ved at køre sager ved voldgift. For hvilken betydning har det, når potentielt principielle tvister løses uden om det retslige system?

Medvirkende: Dan Terkildsen, Advokat og partner hos Lundgrens med speciale inden for retssager og voldgift. Er derudover voldgiftsdommer i danske og internationale kommercielle tvister. Og Mathias Steinø: Advokat og partner hos Hafnia Law Firm også med speciale inden for nationale og internationale retssager og voldgift. Og også udpeget som voldgiftsdommer.

Del

'Magtens Tredeling' ep. 4.12 - Voldgiftens nationale og internationale fordele og ulemper


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak

Seneste nyheder