Podcast fra Karnovs K-NEWS hostes hos eksterne lydtjenester. Du kan læse om Blubrry’s persondata politik her og om Spreakers her. Vil du vide mere om hvordan Karnov behandler dine persondata, kan du finde Karnovs egen persondatapolitik her.


Skrevet af Redaktionen - Foto: Shutterstock


Kryptovaluta var på manges læber, da bitcoin-bølgen for alvor tog fart sidste år. Siden værdien af den digitale og af mange omgange stærkt kritiserede møntfod er faldet, har der været relativt stille omkring emnet.

Kryptovaluta og blockchain, som er teknologien, disse valutaer beror på, er en del af en større bølge, som både erhvervslivet, advokater og ikke mindst almindelige borgere allerede rider med på. FinTech er navnet på vejen væk fra traditionelle betalingsmetoder, og med fintech er der skabt grobund for en helt ny måde at anskue betalinger på på tværs af kloden. Senest fremhævet i World Economic Forum, som en af de vigtigste finansielle processer i Globalization 4.0. Men er fintech blot en døgnflue, eller er det vejen frem?

Med i studiet i denne uge er Morten Schultz, advokat med speciale i finans og kapitalmarkeder hos DLA Piper, og Rasmus Mandøe Jensen, partner og advokat med speciale i finans og kapitalmarkeder hos Plesner.

Del denne artikel

Skal vi holde dig opdateret?

Få besked om nye artikler og podcast direkte i din mailboks ved at tilmelde dig herunder.

Vi indsamler ikke data om dig – og journalistikken, vi leverer, er gratis.

Nyhedsmail. Ja tak