Karnov bruger Blubrry i forbindelse med vores K-News podcast. Du kan læse om Blubrry’s persondata politik her. Vil du vide mere om hvordan Karnov behandler dine persondata, kan du finde Karnovs egen persondatapolitik her.


Skrevet af Redaktionen - Foto: Shutterstock


Du har måske oplevet det på busturen på vej mod Val Thorens i skiferien - buschaufførerne holder skiftepause lige nord for Frankfurt, så køre-hviletiderne bliver overholdt. For det er ikke lige meget, hvor længe man arbejder ad gangen. Og faktisk heller ikke om ugen.

Det er netop blevet slået fast af en ny EU-dom, der har gjort det klart, at virksomheder skal lave systemer, der kan registrere og monitorere de ansattes arbejdstimer for at undgå, at medarbejderne ikke har for meget overarbejde. Men hvorfor er det et problem at arbejde for meget? Hvad er for meget egentlig? Og hvorfor er dommen interessant set i et retligt perspektiv?

Til at tage denne debat er i denne uge Marianne Lage, partner hos Horten med speciale i arbejds- og ansættelsesret, og Peter Breum, partner hos Elmer Advokater med speciale i arbejds- og ansættelsesret.

Del

'Magtens Tredeling' ep. 4.15 - Hvem bestemmer, hvor meget vi arbejder?


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak

Seneste nyheder