Karnov bruger Blubrry i forbindelse med vores K-News podcast. Du kan læse om Blubrry’s persondata politik her. Vil du vide mere om hvordan Karnov behandler dine persondata, kan du finde Karnovs egen persondatapolitik her.


Skrevet af Redaktionen - Foto: K-News


Folkemødet på Bornholm har i år særligt fokus på FN’s 17 Verdensmål. FN opfordrer til, at alle instanser, fra virksomheder til offentlige myndigheder, privatpersoner og organisationer forholder sig til verdensmålene, når vi agerer i alle dele af vores hverdag. Og det betyder også, at FN’s Verdensmål automatisk bør være en del af advokaternes hverdag. For én ting er energioptimering og bekæmpelse af madspild nævnt i de store advokathuses CSR-rapporter. Noget andet er at tænke verdensmålene ind som en aktiv del af advokatfirmaernes forretningsmodeller. Det sætter vi spot på i denne special, der sendes fra årets folkemøde på Bornholm.

Med os i studiet har vi Heidi Højmark Helveg, advokat og partner hos Integra Law, og Hanne Marie Motzfeldt, lektor og ph.d. i digital forvaltning på Københavns Universitet.

Del

'Magtens Tredeling' ep. 4.16 - Folkemøde Special


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak