Podcast fra Karnovs K-NEWS hostes hos eksterne lydtjenester. Du kan læse om Blubrry’s persondata politik her og om Spreakers her. Vil du vide mere om hvordan Karnov behandler dine persondata, kan du finde Karnovs egen persondatapolitik her.


Skrevet af Redaktionen - Foto: K-News


Folkemødet på Bornholm har i år særligt fokus på FN’s 17 Verdensmål. FN opfordrer til, at alle instanser, fra virksomheder til offentlige myndigheder, privatpersoner og organisationer forholder sig til verdensmålene, når vi agerer i alle dele af vores hverdag. Og det betyder også, at FN’s Verdensmål automatisk bør være en del af advokaternes hverdag. For én ting er energioptimering og bekæmpelse af madspild nævnt i de store advokathuses CSR-rapporter. Noget andet er at tænke verdensmålene ind som en aktiv del af advokatfirmaernes forretningsmodeller. Det sætter vi spot på i denne special, der sendes fra årets folkemøde på Bornholm.

Med os i studiet har vi Heidi Højmark Helveg, advokat og partner hos Integra Law, og Hanne Marie Motzfeldt, lektor og ph.d. i digital forvaltning på Københavns Universitet.

Del denne artikel

Skal vi holde dig opdateret?

Få besked om nye artikler og podcast direkte i din mailboks ved at tilmelde dig herunder.

Vi indsamler ikke data om dig – og journalistikken, vi leverer, er gratis.

Nyhedsmail. Ja tak