Karnov bruger Blubrry i forbindelse med vores K-News podcast. Du kan læse om Blubrry’s persondata politik her. Vil du vide mere om hvordan Karnov behandler dine persondata, kan du finde Karnovs egen persondatapolitik her.


Skrevet af Redaktionen - Foto: Shutterstock


Medvirkende: IT-advokat Mandeep Singh Ratour, fra Synch Advokater og Bo Hembæk Svensson, blockchain-specialist, iværksætter og medlem af EU’s Blockchain Observatory.

Bitcoins blev pludselig det nye sort. Så blev der stille omkring dem igen. Og pludselig meldte Facebook sig på banen med Libra – en ny kryptovaluta, der med Facebooks egne ord skal ses som et ønske fra techgigantens side om at skabe en global valuta og en ny finansiel infrastruktur.

Men Libra har allerede mødt massiv kritik – de amerikanske myndigheder er bekymrede for, at Libra potentielt kan risikere at udvande hele den statsregulerede finansielle arkitektur. For hvad er Facebooks egentlige ønske med lanceringen af Libra? Og hvad betyder det for de finansielle institutioner, hvis Facebook på sigt bliver en bank med 3 mia. kunder?

Del

'Magtens Tredeling' ep. 5.2: Libra - techfirmaernes angreb på statsregulerede institutioner


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak

Seneste nyheder