Karnov bruger Blubrry i forbindelse med vores K-News podcast. Du kan læse om Blubrry’s persondata politik her. Vil du vide mere om hvordan Karnov behandler dine persondata, kan du finde Karnovs egen persondatapolitik her.


Skrevet af


Medvirkende: Martin Lavesen, managing partner hos DLA Piper og formand for Advokatrådets regel og tilsynsudvalg og Niels Christian Ellegaard, partner hos Plesner og forfatter til bogen Robets entering the legal profession.

Advokatfirmaer må alene have til formål at drive advokatvirksomhed. Sådan står der i retsplejelovens paragraf 124. Og derfor må advokathusene altså ikke investere i og udvikle digitale produkter og services, som lægger uden for den reelle advokatgerning.

Og det er et problem – flere og flere advokathuse søger nemlig i disse år at komme på forkant af den digitale udvikling ved at satse på digitale løsninger, og ofte med produkter og services, som potentielt ligger uden for den reelle advokatgerning. Men hvis advokaterne ikke må omdanne og udvikle deres forretningsstrategier og produktporteføljer til en digital virkelighed, hvad gør skal de så gøre? Den diskussion tager vi i denne uge.

Del

'Magtens Tredeling' ep. 6.1 - Legaltech er fremtiden, men må advokathusene overhovedet være med?


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak