Podcast fra Karnovs K-NEWS hostes hos eksterne lydtjenester. Du kan læse om Blubrry’s persondata politik her og om Spreakers her. Vil du vide mere om hvordan Karnov behandler dine persondata, kan du finde Karnovs egen persondatapolitik her.


Skrevet af Redaktionen


Medvirkende: Pernille Bigaard, insolvensadvokat og partner hos Sundgaard Advokater og Karsten Pedersen, M&A-advokat og partner hos DLA Piper.

Siden Mette Frederiksen lukkede Danmark ned og satte stort set alt på pause, har der været meget snak om, hvordan virksomhederne nu skulle klare sig, nu hvor deres forretninger blev sat på en noget brat og uventet pause. Der er blevet givet historiske hjælpepakker på flere milliarder for at forhindre, at bunden ville blive slået ud af de danske virksomheder og økonomien. Og indtil nu ser det ud til at have virket. I hvert fald har der ikke været den bunke af konkurser, som man kunne have frygtet. Tværtimod er der flere, der peger på, at virksomheder, der måske ville være gået konkurs ellers, faktisk har klaret sig gennem det seneste næsten halve år med corona.

Snakker man om M&A, et andet stort forretningsområde og indtægtskilde ude hos advokatvirksomhederne, så har man – i hvert fald i udlandet – oplevet et stort dyk i køb og salg af virksomheder.

I en krisetid, som den vi har oplevet under corona, ville man tro, at salg og køb af virksomheder ville gå ned, mens konkurserne ville gå drastisk op. Men er det nu også sådan, det er sket?

Kan også hentes via iTunes

Del denne artikel

Skal vi holde dig opdateret?

Få besked om nye artikler og podcast direkte i din mailboks ved at tilmelde dig herunder.

Vi indsamler ikke data om dig – og journalistikken, vi leverer, er gratis.

Nyhedsmail. Ja tak