Karnov bruger Blubrry i forbindelse med vores K-News podcast. Du kan læse om Blubrry’s persondata politik her. Vil du vide mere om hvordan Karnov behandler dine persondata, kan du finde Karnovs egen persondatapolitik her.


Skrevet af Redaktion


De største danske advokathuse er typisk nogle af de rådgivere, som er tættest på direktioner og bestyrelser hos landets største virksomheder som f.eks. Novo Nordisk, Vestas, Lego, Tryg og Dong Energy. Samtidig er advokater og partnere på alle niveauer i daglig kontakt med alt fra de svageste i samfundet til de kendte og kongelige – med andre, så er advokater en af de faggrupper, der potentielt ligger inde med den største viden i forhold til tendenser, bevægelser, muligheder og udfordringer i vores samfund.


Disse forhold på trods, så er der ikke mange advokater eller partnere, som tager aktiv og synlig del i den offentlige debat – det er et fåtal af advokater, der optræder i politiske debatprogrammer på tv, ligesom der er langt mellem advokater i aviser og i radio, men hvorfor? Er advokaten en figur, der lever bedst i det skjulte? Eller er der reelt set behov for en langt større adgang til advokaters syn på den verden, vi lever i? Hvordan ser det ud med advokaters synlighed i medierne og i den offentlige debat?

Del

'Magtens Tredeling' vol. 1.7 - Avokaters synlighed i medierne


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak