Karnov bruger Blubrry i forbindelse med vores K-News podcast. Du kan læse om Blubrry’s persondata politik her. Vil du vide mere om hvordan Karnov behandler dine persondata, kan du finde Karnovs egen persondatapolitik her.


Skrevet af Redaktion


Verdens klima er på dagsordenen alle steder – voldsomme orkaner på den anden side af Atlanten, smeltende gletsjere i nord og varmerekorder i Asien - udfordringer er der nok af. Men klimaets forandringer har også skabt nye bevægelser i verden. Erhvervslivet har set potentialet i at investere i bæredygtige initiativer, og rundt om i verden er folkebevægelser begyndt at mobilisere sig mod regeringer og beslutningstagere for at få dem til at lovgive og beskytte de mennesker, der påvirkes af det ændrede klima.


Men hvordan står det til hjemme i lille Danmark? Hvordan ser lovgivningen ud på klimaområdet herhjemme? Oplever advokatbranchen en stigning i antallet af sager rettet mod klima og miljø? Hvor er den folkelige mobilisering herhjemme? Hvad er klimaret, og kunne det være det nye sort for advokatbranchen?

Del denne artikel

Hold dig opdateret

Få klar besked om nye artikler og podcasts direkte i din mailboks ved at tilmelde dig herunder.

Vi indsamler ikke data om dig - og journalistikken, vi leverer, er gratis.

Nyhedsmail. Ja tak