Skrevet af Rasmus Hylleberg


Stolte, smilende og med en brækket arm viser Asbjørn Dalum Andersen og Lasse Vittus Hupfeldt ind i mødelokalet på femte etage hos Bech-Bruun på Langelinje. 

"Jeg er forsvarsspiller og landede forkert ned på den, men det er jo en synlig souvenir fra en fantastisk tur," siger Asbjørn og trækker på skuldrene.

Lasse og Asbjørn har netop dannet defensiv midterakse på det Bech-Bruun-mandsskab, der i sidste uge deltog ved verdenmesterskabet i advokatfodbold, Mundiavocat, hvor 140 hold fra 40 lande mødes.

"Det er et ret imponerende setup – de flyver 140 hold ind fra hele verden og indlogerer dem på hotel. DeT er professionelle dommere, der dømmer slutspilskampene, som bliver spillet på de mest velpræprererede baner du kan forestille dig, som var det Camp Nou. Alt var bare i top og vildt godt tilrettelagt. På de ni dage det foregår er der netværksarrangementer og gallamiddage undervejs, så man kan lære folk at kende på tværs,” fortæller Asbjørn Dalum Andersen, der til dagligt er advokat med speciale i konkurrence- og udbudsret.

Lasse breder fire vimpler ud på bordet, som ligner dem de professionelle spillere giver hinanden ved store slutrunder.

"Der er ingen tvivl om, at vi skal opgradere vores setup lidt, hvis vi skal med igen," griner han og peger på vimplerne, der bl.a. tæller Tyskland og Japan.

Bech Bruun liga2 web

 

Fra 40 til 140

Turneringen blev første gang skudt i gang i 1983, og dengang deltog blot 40 hold. I dag er der 140 hold repræsenteret fra 40 lande fra hele verden. Konkurrencen er stor, og det mærkede Bech-Bruun da også under lodtrækningen.

"Vi får en skræklodtrækning med Argentina og Brasilien og så Kina. Vi vinder den første over Kina 5-1, taber smalt 2-1 til Brasilien, som endte med at få sølvmedaljer, og så taber vi så 4-0 til Argentina,” siger Lasse Vittus Hupfeld, advokatfuldmægtig inden for M&A.

Det er første gang at et skandinavisk hold var repræsenteret ved stævnet, og det var efter stort ønske fra arrangørerne. 

"Vi er det første skandinaviske hold, der nogensinde har deltaget. Arrangørerne var meget opsatte på at få nogle skandinavere med, og de håber til det kommende EM i Irland næste år, at vi ligesom kan være brohoved til at få flere hold med fra Skandinavien. Der er jo også den mulighed, at vi laver et bar-association hold, hvor vi går sammen hele København eller hele Danmark og så udvælger det bedste hold på tværs af kontorer," siger Asbjørn.

Bech Bruun liga3 web

Forretningsudvikling og networking

Det er dog ikke blot leg og sport det hele. For deltagerne hos Bech-Bruun var det også en mulighed for at netværke og skabe kontakter på tværs af landegrænser, og det har også været et mål fra advokathuset hjemmefra.

"Udover det var en fantastisk oplevelse, så giver det en masse nye bekendtskaber. Særligt med alle de her netværksarrangementer, hvor man virkelig får talt med mange og networket med andre lande. Om det udmynter sig i deciderede sager, det må tiden jo vise, men man får knyttet nogle kontakter og udvekslet nogle mails," siger Lasse, og Asbjørn supplerer:

"Det er klart mere end bare sport, og det tror jeg alle deltagere vil give mig ret i. Fra vores side var det særligt interessant med alle de kinesiske hold, for vi har et kontor i Shanghai, og der var det oplagt at udvekjsle erfaringer her. Vi håber da på at det på sigt også kan give noget på forretningen."

Del

Networking med benskinner og målmandshandsker


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak

Seneste nyheder