02/07/2020 - Seneste nyt - fusion

NJORD Law fusionerer med Brockstedt-Kaalund


NJORD Law Firm bliver Danmarks ottende største advokatfirma, med vækst særligt i Midtjylland, når de fusionerer med Brockstedt-Kaalund.

Tekst: Rasmus Lehmann Hylleberg


De to firmaer slår sig sammen under navnet NJORD den 1. oktober 2020 og tæller derefter 260 medarbejdere fordelt på seks kontorer i Danmark og Baltikum. Sammenlægningen er en markant styrkelse af kapaciteten og giver mulighed for at udnytte specialer i højere grad – også internationalt.

Det skriver NJORD i en pressemeddelelse.

"Størrelse er en vigtig faktor i advokatbranchen. Fagligheden forfines, stordriftsfordele holder omkostningerne nede pr. advokattime, og synligheden tiltrækker den dygtigste arbejdskraft. Vi kan drive vores forretning bedre og mere effektivt sammen", siger Lars Lokdam, Managing Partner hos NJORD Law Firm.

Tidligere på året meldte Brockstedt-Kaalund ud, at de var klar til at udvide forretningen.

"Vi har længe ønsket at blive en større spiller i Midtjylland. For os er det vigtigt at være i bevægelse og gribe de muligheder, der kan drive vores forretning til eliten af den danske advokatbranche. Fusionen med NJORD imødekommer vores ønsker, og det faglige match mellem kompetencer er nærmest perfekt", siger Henrik Lyhne, Managing Partner hos Brockstedt-Kaalund.

"NJORD vil fortsat gerne vokse i Danmark med dem, der tror på solid faglighed og en stærk international profil. Med Danmarks største tysktalende afdeling og jurister fra alle nordiske lande arbejdende fra kontoret i København skal det internationale fortsat have høj prioritet", siger Lars Lokdam, Managing Partner hos NJORD Law Firm.

Det nye NJORD vil have 205 medarbejdere, hvoraf 91 er juridiske rådgivere i Danmark. Herudover vil 55 være ansat i de baltiske lande, hvoraf 44 vil være juridiske rådgivere, og firmaet vil have kontorer i København, Aarhus, Silkeborg, Tallinn, Riga og Vilnius.

Del denne fra K-NEWS

Skal vi holde dig opdateret?

Få besked om nye artikler og podcast direkte i din mailboks ved at tilmelde dig herunder.

Vi indsamler ikke data om dig – og journalistikken, vi leverer, er gratis.

Nyhedsmail. Ja tak