Skrevet af Rasmus Lehmann Hylleberg - Foto: Rasmus Hylleberg/K-News


Papirarbejde, bureaukrati og mange regler afholder danskere fra at blive iværksættere. Cirka hver ottende ved ikke, hvordan man kommer i gang eller er bekymret for mængden af love og regler, som skal overholdes. Det viser en nyere undersøgelse, som panelet Norstat har foretaget for Dansk Erhverv. Det vil Gorrissen Federspiel nu imødekomme med et helt nyt talentprogram, der bl.a. yder 150.000 kr. til de iværksættere, der har den bedste business case. 

Det skriver firmaet på sin hjemmeside.

 

Styr på reglerne

Gorrissen Federspiel vil gøre det nemmere for udvalgte virksomheder at navigere i de komplekse regler og har derfor etableret innovationsprogrammet Sunburst:

Vi ved, at det er svært for mange innovative virksomheder at navigere i junglen af love og regler. Med vores Sunburst innovationsprogram støtter vi udvalgte virksomheder med juridisk rådgivning og sparring

”Vi ved, at det er svært for mange innovative virksomheder at navigere i junglen af love og regler. Med vores Sunburst innovationsprogram støtter vi udvalgte virksomheder med juridisk rådgivning og sparring. Vi hjælper virksomhederne med det juridiske, så de kan koncentrere sig om at udvikle deres produkt, få fodfæste og lyse op på markedet”, forklarer partner og advokat med speciale i IP-strategier og digitale forretningsmodeller Lasse Søndergaard Christensen med reference til innovationsprogrammets navn.

 

Erhvervsprofiler bistår med udvælgelsen af kandidater

Virksomheder, der har en forretningsplan og kan præsentere et produkt eller en service, kan ansøge om at blive optaget i Sunburst-programmet. I Gorrissen Federspiel har man allieret sig med stærke erhvervsprofiler fra velrenommerede virksomheder, der er med til at udvælge egnede kandidater til innovationsprogrammet. I erhvervspanelet indgår eksperter fra eBay, Microsoft, Danske Bank, SEED Capital Denmark, B&O og Alexandra Instituttet.

”Det bobler med virkelyst og gode idéer i Danmark, og vi vil gerne være med til at understøtte iværksætterkulturen med vores innovationsprogram. Udviklingen går hurtigt i dag, særligt inden for de teknologidrevne forretningsområder. Gode idéer konkretiseret i stærke forretningskoncepter er skalerbare og udgør kimen til fremtidens danske og internationale forretningssucceser”, siger Lasse Søndergaard Christensen.

 

Kort om Sunburst

Sunburst er et innovationsprogram, hvor udvalgte virksomheder får adgang til kompetent og højt specialiseret juridisk rådgivning til en værdi af 150.000 kr. samt sparring, netværk og juridiske dokumenter. Gorrissen Federspiel står bag programmet og har allieret sig med et erhvervspanel bestående af:

Nikolaj Gjeding Larsen, eBay
Karl Krukow, Microsoft
Klavs Hjort, Danske Bank
Lars Andersen, SEED Capital Denmark
Line Køhler Ljungdahl, B&O
Martin Møller, Alexandra Instituttet

Del

Nyt talentprogram skal booste de dygtigste iværksættere


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak