Skrevet af Pressemeddelse


Det Haslev-baseret Elverdam Advokatkontor åbner nyt kontor i Sydhavnen.


"Faglighed og høj kvalitet associeres ofte med de største advokatkontorer i København. For os er det spændende at kombinere netop dét med den jordforbindelse, som mange kender og værdsætter fra provinsen," siger direktør og partner Charlotte Vinding Christensen om baggrunden for advokaternes etablering i København, hvor ambitionen er at tilbyde det bedste af to verdener.


Advokatfirmaet er fra 1868 og har hovedsæde i Haslev på Sjælland. En stærk historie med inspirerende danske og internationale kunder skal bane vejen for udvidelsen på Sluseholmen i Københavns Sydhavn.


"Engagement og tilgængelighed er en del af vores DNA. Man kan vel sige, at vi tager gummistøvler på, når der er brug for det, siger Charlotte Vinding Christensen", når hun forklarer, hvad der kendetegner Elverdam Advokater.

Det er et spørgsmål om stil

De seneste år har Elverdam Advokater oplevet en mærkbar tilgang af nye klienter - primært fra hovedstaden og udlandet - og nye opgaver med fokus på advokaternes internationale erfaring.

"Vi oplever en øget interesse for den måde, vi leverer jura og for vores erfaring i at indgå i et kommercielt miljø. Ofte er det meget enkelt: Advokaten må ikke stå i vejen for forretningsmæssige beslutninger. Vores juridiske værktøjskasse skal bare hjælpe på vej", fortæller Charlotte Vinding Christensen.

Etableringen i København sker dog ikke for at konkurrere med traditionelle københavneradvokater.

Juraen er den samme uanset geografi, men vi prioriterer nok at gøre det hele lidt mere nærværende. I sidste ende er det mange gange et spørgsmål om stil og personlighed

"Det er en naturlig udvikling for os, at vi nu er i København. Juraen er den samme uanset geografi, men vi prioriterer nok at gøre det hele lidt mere nærværende. I sidste ende er det mange gange et spørgsmål om stil og personlighed, når man vælger advokat", siger Charlotte Vinding Christensen

Inspiration fra udlandet

I hele verden samler advokaterne sig i de største byer. Flere indretter sig med ‘front offices’, hvor møder, kundepleje og repræsentation koncentreres i storbyerne, mens sagsbehandling, kvalitetssikring og support varetages effektivt og billigere i provinsen.


"Vores organisation er som skabt til dén model. Vi har en unik kultur og en stærk motor i vores 'moderskib'", forklarer Charlotte Vinding Christensen.


Elverdam Advokater vil med kontoret i København være et kvalificeret og effektivt alternativ til andre specialiserede advokater i København.

Sydhavnen

Der findes stort set ikke advokater i den sydlige del af København, men placeringen på Sluseholmen er ikke tilfældig. Sydhavnen er i enorm vækst, let tilgængeligt og tæt på både lufthavn og motorvej.


"Vi glæder os meget til dette nye kapitel i firmaets lange historie", slutter Charlotte Vinding Christensen.

 

Del

Provinsadvokater åbner nyt kontor i København


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak

Seneste nyheder