Skrevet af Rasmus Lehmann Hylleberg - Foto: Anders Wejse


Det går godt for advokatfirmaet DAHL – faktisk så godt, at lokalerne på Åboulevarden, hvor firmaets Aarhus-afdeling holder til nu, er blevet for små. Derfor flytter medarbejderne i
Aarhus allerede til næste forår i nye rammer i Pakhusene på Aarhus Ø. DAHL har lejet sig ind på hele tre etager i det nye, visionære erhvervsbyggeri og forventer frem mod 2025 at blive
op mod 100 medarbejdere i Aarhus.

Det skriver firmaet i en pressemeddelelse.

”Vi har taget et kvantespring på en lang række nøgleparametre og er ved at lægge sidste hånd på vores 2025-strategi. Når vi flytter nu, handler det om at geare vores kontor i Aarhus til at
kunne honorere den fremtidige vækst”, forklarer Henning von Lillienskjold, Managing Partner i DAHL.

 

Fællesskab, bæredygtighed og gode faciliteter

Flytningen til Pakhusene sker som led i den 2025-vækstplan, hvor fokus også er på at gøre DAHL til en god arbejdsplads for nuværende medarbejdere og attraktiv for nye medarbejdere.
I Pakhusene får DAHL, foruden deres eget kontor med havudsigt og terrasse, adgang til blandt andet fitness, sauna, mødelokaler, fælles kantine, tagterrasse, loungeområde og meget andet.

”Det er en stor del af vores DNA at være på forkant med udviklingen, og vi tror på, at flytningen til Pakhusene er fremtidens måde at drive virksomhed på,” fortæller Henning von Lillienskjold videre.

Med de nye rammer er det målet at kunne håndtere den vækst, som DAHL forventer, der kommer i de kommende år og samtidig tilbyde medarbejdere og klienter et kontor, som er
anderledes end mange andre steder.

Rune Kilden fra Kilden & Hindby, som sammen med PFA Ejendomme, står bag Pakhusene, glæder sig over, at DAHL ser Pakhusene som stedet, hvor advokatvirksomheden kan vokse:

”Ambitionerne med Pakhusene har været at skabe et erhvervsbyggeri, hvor virksomheder kan få glæde af hinanden, deles om faciliteterne og samtidig kan vokse og udvikle sig. Her er DAHL et rigtigt godt eksempel på en virksomhed, der ønsker at være en del af fællesskabet, mens de selv er i rivende udvikling. Dét er en moderne virksomhed, som passer godt ind i det, som Pakhusene står for.”

DAHL Advokatfirmas flytning til Pakhusene finder sted i foråret 2020, og ifølge Finans.dk vil Pakhusene samlet rumme ca. 31.000 kvm og have plads til ca. 1.400 arbejdspladser.

Del

Stor vækst og store ambitioner får DAHL til at flytte fra Aarhus midtby til Pakhusene i Aarhus Ø


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak

Seneste nyheder