23. januar 2020 - Seneste nyt

Synch og Integra fusionerer


Synch og Integra Advokater i København fusionerer med virkning fra 1. januar. Med fusionen udbygger det fusionerede selskab sin position som specialiseret tech-advokatfirma med lokal forankring i Norden.


Styrket leveranceevne, øget adgang til digitale juridiske løsninger og mulighed for at trække på endnu flere juridiske spidskompetencer. Det bliver gevinsten for private og offentlige virksomheder samt organisationer, når de to advokathuse Synch og Integra Advokater fusionerer med virkning fra den 1. januar 2020.

Sådan lyder meldingen i en pressemeddelelse fra Synch. 

De to advokathuse, der gennem en årrække har opbygget solide juridiske og forretningsmæssige kompetencer inden for digital forretning og legaltech, fortsætter under navnet Synch. Med fusionen udbygger Synch dermed sin position som et stærkt nordisk tech-advokatfirma med erfaring og forretningsforståelse inden for teknologi og med en bred palette af juridiske specialer særligt rettet mod teknologivirksomheder og digitale problemstillinger.

”Vores nye kollegaers dybe juridiske indsigt og solide erfaring inden for teknologi gør dem til et perfekt match for Synch og den vision, som Synch har. Jeg ser også et sammenfald af de grundlæggende værdier, der skal sikre, at vi kan realisere vores vision i markedet, og netop det har været afgørende for vores beslutning”, siger Michael Brandt fra Synch.

 

Leverancekraft og kompetencer

Med sammenlægningen af Integra og Synch vil det nye Synch kunne tilbyde kunderne højt specialiseret juridisk rådgivning fra i alt 15 juridiske specialister i København. Med Synchs øvrige kontorer i Stockholm, Oslo og Palo Alto, som råder over yderligere 30 specialister og advokater, vil udvidelsen i København styrke såvel tilgængelighed og den samlede leverancekraft over for kunderne, der tæller alt fra store internationale teknologi-virksomheder til lokale startups.

”Det har været afgørende, at vi med en fusion kunne give vores kunder adgang til en international kontekst og kolleger med stærke juridiske kompetencer, som deler vores fokus, interesse og engagement for teknologi-virksomheder og teknologi. Fusionen med Synch gør, at vi – i endnu højere grad end tidligere – kan bistå vores kunder med at udvikle deres forretning,” siger advokat Kim G. Hansen fra Integra Advokater.

 

Fokus på legaltech-løsninger til kunder

Det nye Synch vil videreudvikle de legaltech-løsninger, som Integra og Synch begge har udviklet som en del af deres ydelser. Løsningerne omfatter allerede i dag anvendelse af kunstig intelligens, som giver kunderne mulighed for effektivt at håndtere centrale GDPR-dokumenter, samt digitale services, der giver kunderne adgang til bestyrelsesportaler, kontrakthåndtering, værktøjer til effektiv due diligence, samt en lang række formularer og standardkontrakter.

I forbindelse med fusionen vil medarbejderne fra de to advokathuse blive samlet i nye fælles kontorer på Strandvejen
58 i Hellerup.

Del

Synch og Integra fusionerer


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak