Skrevet af Redaktionen


DELACOUR opruster på partnersiden og har ansat 42-årige Thomas Bindseil-Hansen som ny partner i teamet for transportret.

”Vi er meget glade for at få Thomas med på holdet. Han vil med sin solide advokaterfaring, omfattende netværk, markante faglige profil og sunde kommercielle indstilling være endnu en styrkelse af vores forretning og bidrage til realiseringen af vores strategiske ambitioner om fortsat vækst og videreudvikling af DELACOUR”, oplyser director for shared services Peter Mejlby.

Thomas Bindseil-Hansen har en baggrund som advokat hos bl.a. Kromann Reumert og partner hos Hafnia Advokater. Senest har han været selvstændig i eget firma, men manglen på fællesskab og det kollegiale var begyndt at fylde for meget.

"For mig handler det om at få en velfunderet platform, hvor jeg kan yde full service-rådgivning uden at være limiteret af, at kunden potentielt er nødt til at søge bredere rådgivning hos andre firmaer," siger Thomas Bindseil-Hansen og ser frem til de nye udfordringer hos DELACOUR.

"Jeg glæder mig meget til at blive en del af DELACOUR og til at styrke virksomheden indenfor et fagområde, DELACOUR i mange år har været en vigtig markedsaktør inden for."

Thomas Bindseil-Hansen indtræder i partnerkredsen d. 15. september.

Del

Thomas Bindseil-Hansen bliver ny partner hos DELACOUR


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak