Skrevet af Rasmus Hylleberg


48-årige Martin André Dittmer er udpeget som ny managing partner i Gorrissen Federspiel fra den 1. juli 2018. Det skriver advokathuset i en pressemeddelelse.

”Martin André Dittmer er yderst professionel og ambitiøs i alle sammenhænge, og han har tillige både integritet, gennemslagskraft og personlighed til at lede virksomheden, der fortsat vokser og udvikler sig i takt med øget efterspørgsel på specialiseret rådgivning”, siger Peter Appel, bestyrelsesformand i Gorrissen Federspiel.

Martin André Dittmer afløser som managing partner Tomas Haagen, der har siddet på posten i tre år.

Tomas Haagen forlader advokatbranchen for med virkning fra 1. oktober 2018 at blive Senior Vice President og General Counsel i Novo Nordisk, hvor han ud over Legal Affairs også får ansvar for Corporate Patents og bliver chef for mere end 280 mennesker.

”Jeg ved, at Tomas’ beslutning om at forlade Gorrissen Federspiel har været svær, og sådan er det, når der ikke er tale om et fravalg af det eksisterende men et tilvalg af det nye”, siger Peter Appel.

”Tomas har fået en helt unik mulighed for på ledelsesniveau at blive en del af landets nok mest profilerede virksomhed, men selvfølgelig er vi ærgerlige over at miste en fremragende advokat og højt profileret partner. Tomas forlader et stærkt firma i fortsat vækst og med mere end 450 beskæftigede, og vi kan i denne sammenhæng glæde os over fortsat at skulle arbejde sammen med Tomas samt over, at Tomas får mulighed for – også uden for huset – at udleve sin karriere på højeste niveau”.

Del

Tomas Haagen forlader Gorrissen Federspiel - Martin André Dittmer er ny managing partner


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak

Seneste nyheder