Skrevet af Rasmus Hylleberg


Bird & Bird ekspanderer og åbner nu et nyt repræsentationskontor i San Francisco. Det nye kontor skal være med til at fremme tættere samarbejder mellem Bird & Birds internationale netværk og klienter, der holder til i USA samt tilbyde ikke-amerikansk juridisk
rådgivning indenfor samme tidszone. Det skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Bird & Bird rådgiver nogle af verdens mest innovative virksomheder om deres internationale aktiviteter i Europa, Asien og stillehavsområdet samt Mellemøsten, herunder international ekspansion og investeringer udenfor USA, immaterialret, dispute resolution, databeskyttelse, venture capital, M&A, ansættelsesret, komplekse omstrukturerings- og transformationsprojekter og koordination af rådgivning og ydelser på tværs af landegrænser.

Ifølge firmaet selv rådgiver Bird & Bird i øjeblikket mere end halvdelen af top 100-virksomhederne i Fortune 500, hvoraf mange holder til i USA.

 

Ledelsen hentes i Milano og London

Stefano Silvestri, der er partner og Co-Head i Bird & Birds internationale corporate-afdeling og tidligere baseret i Milano, og Nick Aries, der er partner indenfor immaterielle rettigheder og tidligere arbejdede på kontoret i London, er begge flyttet til San Francisco for at stå i spidsen for kontoret. De bliver ledsaget af en ny Tech & Comms partner Kai Westerwelle, som med sig har stor erfaring fra sin tidligere stilling som Co-Head i Taylor Wessings amerikanske afdeling siden 2014. Han var også en af hjørnestenene i deres repræsentationskontor i Silicon Valley. Kai var forinden partner på Taylor Wessings kontor i Frankfurt siden 2003. Teamet får yderligere tilslutning af en senioradvokat i de kommende måneder fra et af firmaets kontorer i Asien og stillehavsområdet. 

David Kerr, CEO for Bird & Bird udtaler:

"Åbningen af vores kontor i San Francisco fortsætter et spændende år med vækst for Bird & Bird. Vi har blandt andet indgået en samarbejdsaftale med det førende kinesiske firma AllBright og oplevet en stigning på 11 % i omsætning. Vores vision om at være det førende advokatfirma i verden for organisationer, der ændres af teknologi eller den digitale verden, er i overensstemmelse med at være tilstede i en af de mest innovative og teknologiske byer i verdenen."

Del

'Two Birds' bygger rede i San Francisco


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak

Seneste nyheder