CC, Scott Holmes 'Think Big'

Skrevet af Rasmus Hylleberg


 

'Christel vil tvinge advokatbranchens arrogance i knæ' - sådan lød rubrikken på en artikel i Finans i sidste uge. Her kunne man læse om, hvordan 33-årige Christel Worre-Jensen insisterer på, at hendes arbejdsliv som advokat skal kunne balancere med rollen som mor til et lille barn og som elitesportsudøver inden for hestesport.

K-News besøgte Horten, hvor vi mødte Christel og hendes kollega Emil Spurr Madsen til en snak om, hvad der definerer de unge advokaters ønsker til et godt arbejdsliv. For de unge advokater søger i højere grad ud til erhvervslivets inhouse-jurister i håbet om bedre og mere fleksible arbejdsvilkår.

Hos Horten arbejder man aktivt for at vende denne udvikling. Og det er ikke blot vigtigt for firmaet, men også for de ansatte. 

I videoen ovenfor kan du høre hvorfor Christel Worre-Jensen og Emil Spurr Madsen mener, at det er essentielt at udfordre branchens gængse arbejdsstrukturer. Og så giver HR-chef Dorte Plank-Nielsen sit perspektiv på, hvordan man hos Horten imødekommer den enkelte medarbejders behov og ønsker. 

Del

Unge advokater til kamp mod konkurrencementalitet og 24/7-kultur


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak