Skrevet af Sarah Cathrine Slott - Foto: K-News


2018 har været et begivenhedsrigt år for den danske advokatbranche, hvor både store fusioner og skandaler har fyldt det gængse mediebillede. Det har også været et år fuld af spændende udviklinger og perspektiver for advokatbranchen, som K-News har dækket tæt hele året.

K-News ser tilbage på året, der er gået, og har samlet de mest besøgte produktioner i 2018. Vi glæder os til et mindst lige så begivenhedsrigt år i 2019.

 

5. ’Branchens successpirer’ ep. 4 – Emelie Svensson, Njord Law Firm

dkknews -  Karnov foto af Emelie SvenssonI juni besøgte vi den spirende advokat, Emelie Svensson, til en snak om det at være ung og samtidig være ansvarlig for aftaler med nogle af verdens største virksomheder. Emelie leder Njord Law Firms svenske afdeling for IP-ret, og til daglig rådgiver hun nogle af verdens største brands og virksomheder.

Du kan se videoen HER.

 

4. ’Tanker fra Toppen’ ep. 3 – Thomas Ilsøe Andersen

Tomas ilsø web

I tredje afsnit af ’Tanker fra Toppen’ fulgte vi Thomas Ilsøe Andersen, som er managing partner hos Kammeradvokaten. Han arbejder med statens sikkerhed, yder rådgivning for PET og er en af landets højst respekterede advokater. Vi talte med Thomas om hans visioner for branchen, og hvordan det er at styre Danmarks største advokatfirma.

Du kan se videoen HER.

 

3. ’Tanker fra Toppen’ ep. 4 – Rune Hyllested

Rune Hyllested web

I sidste afsnit af ’Tanker fra Toppen’ mødte vi managing partner hos STORM Advokatfirma i Aalborg, Rune Hyllested, til en snak om hvordan det er at starte sit eget advokatfirma i provinsen. Rune er med sine blot 35 år en af landets yngste ledere i den danske advokatbranche.

Du kan se videoen HER.

 

2. ’Branchens successpirer’ ep. 1 – Caroline Boysen, Gorrissen Federspiel

Caroline Boysen1 web

I første afsnit af ’Branchens successpirer’ fik vi lov til at komme med ind bag murerne hos Gorrissen Federspiel. Vi mødte den 31-årige, Caroline Boysen, der til daglig arbejder som advokat hos Gorrissen til en snak om, hvordan hun som målrettet kvinde former sin karriere.

Du kan se videoen HER.

 

1. Når juraen er hverdagens røde tråd

Mathias Rose Svendsen3 web

I januar skrev vi et portræt af den hårdtarbejdende advokat, Mathias Rose Svendsen, som på daværende tidspunkt arbejdede hos Bruun & Hjejle. Vi talte blandt andet om, hvad det betyder, når arbejdet får lov til at fylde mere end alt andet.

Du kan læse artiklen HER.

Del

De mest populære artikler på K-News i 2018


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak