09/12/2019 - Seneste nyt

Deloitte investerer massivt i legaltech - indlemmer 14 startups i nyt ventureprogram


Deloitte har netop lanceret et nyt ventureprogram, der med investeringer i 14 legaltech-startups skal bringe firmaet tættere på legaltech-miljøet. 

Af Rasmus Lehmann Hylleberg


Mens Bech-Bruun i sidste uge kunne annoncere opkøbet af softwarevirksomheden d60, så rører The Big Four også på sig på legaltech-fronten.

Tidligere på året kunne PWC offentliggøre en inkubator, der skulle booste rådgivningen og skabe tættere samspil med legaltech-miljøet, og nu vil Deloitte også være med.

Med et nyt ventureprogram investerer firmaet i 14 legaltech-startups, mens firmaet også ansætter ny tech-eksperter til deres hovedsæde i England.

Det skriver Artificial Lawyer.

De første offentliggjorte firmaer tæller:
  • Autologyx – workflow automation platform.
  • Avvoka – contracting platform, tidligere del af Allen & Overy FUSE tech group.
  • CourtQuant – specialister inden forudsigelse af retssager
  • Define – drafting værktøj.
  • Genie AI – AI-assisteret drafting værktøj
  • Juralio – visuelt juridisk workflow tool
  • Kormoon.ai – compliance support system.
  • PING – tidsregistreringsplatform, tidligere del af MDR LAB, 
  • Reynen Court – den anerkendte platform, der kaldes 'the legal App Store’  og som har flere store advokathuse som støtter.
  • Tabled.io – sagsstyringssystem.

Det nye Deloitte Legal Ventures giver virksomhederne 'adgang til rådgivning, teknologi og juridiske eksperter'. Gennem Deloittes Venture Path-metode vil disse eksperter stressteste produkter, tjenester, forretningsmodeller og strategier på en gennemsigtig og struktureret måde til at identificere skalerbarhed. Dette vil igen fremskynde onboarding, optagelse og brug af produkter og tjenester.

"Komplekse købsprocesser inden for store virksomheder kan betyde, at virksomheder i tidlige faser går ud af drift, når en beslutning om at fortsætte træffes. Vi er fokuserede på at udvikle langsigtede, meningsfulde forhold til disse virksomheder. Brugeren gør det muligt for os at forstå, hvordan et produkt eller en tjeneste kan ændre måden vi arbejder på, og hvordan det kan være til gavn for vores kunder. Det er vigtigt, at vi ikke søger at opnå eksklusivitet gennem disse forhold; vi ønsker ikke at indføre nogen begrænsninger, der kan hindre produktudvikling og vækst", siger Laura Bygrave, innovationsleder hos Deloitte Legal til Artificial Lawyer.

Del denne fra K-NEWS

Skal vi holde dig opdateret?

Få besked om nye artikler og podcast direkte i din mailboks ved at tilmelde dig herunder.

Vi indsamler ikke data om dig – og journalistikken, vi leverer, er gratis.

Nyhedsmail. Ja tak