28. december 2020 - Året der gik

Det vi læste i 2020: Borgernes tillid til domstolene gør indtryk


Hvilke emner har interesseret advokaterne mest i året der gik? Vi har spurgt nogle af dem, der læser med hver dag.

Tekst: Rasmus Lehmann Hylleberg


Vi har spurgt nogle af de advokater og jurister, der sidder i K-News' advisory board, og som hjælper os på redaktionen med at have hånd i hanke med de bevægelser, der præger den juridiske verden, om, hvilke emner der har optaget dem, og hvilke artikler og/eller podcasts de vil fremhæve fra året der gik?

En af disse er advokat med speciale i markedsføringsret og GDPR hos Synch Advokatpartnerselskab Heidi Højmark Helveg. Hun fremhæver K-News' dækning af en ny undersøgelse, der viste en nedgang i borgernes tiltro til domstolene.

"Den artikel, der har gjort mest indtryk på mig, er nok denne: Borgernes tiltro til domstolenes uafhængighed dykker i EU.

Min personlige tiltro til domstolene er høj, og inden det amerikanske præsidentvalg med udsigt til Donald Trumps nederlag, var det min tiltro til de amerikanske domstole, der betryggede mig i, at den afgående præsident ikke ville kunne buldre igennem domstolene, hvilket indtil videre har vist sig at holde stik.

Det er generelt artikler, der handler om retssikkerhed, der optager mig, skarpt forfulgt af legaltech og branchespørgsmål."

K-News har desuden spurgt Heidi Højmark Helveg om, hvorfor hun vil anbefale K-News. Til det svarer hun:

”Nyhedsmailen fra K-News er blevet en vigtig del af min morgenrutine. De er hurtigt ude med de vigtige nyheder i branchen, som bliver dækket grundigt og seriøst.”

I 2020 udgav K-News 384 journalistiske produktioner og havde 44 % flere artikelvisninger end i 2019.

Del denne artikel

Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Tilmeld nyhedsmail