01. september 2022 -

Femårsplanen, del 1 - Frederik Bruhn


Store juridiske slagsmål venter forude for fodboldsverden - både  i forbindelse med Fifa's VM i og Super Leauge, der ikke er UEFA's.

K-NEWS fylder 5 år. Og vi spørger i den anledning fem juridiske profiler, hvad der har defineret årene, som er gået, og hvad de forudser på dagsordenen de kommende år. Første gæst er Frederik Bruhn fra DAHL Advokatfirma.

Podcast fra Karnovs K-NEWS hostes hos eksterne lydtjenester. Du kan læse om Blubrry’s persondata politik her og om Spreakers her. Vil du vide mere om hvordan Karnov behandler dine persondata, kan du finde Karnovs egen persondatapolitik her.Frederik Bruhn er første mand i den varme stol i denne nye jubilæumsmarkerende podcastserie, Femårsplanen.

Frederik Bruhn er en af landets førende sportsretsadvokater, og han har bl.a. været på sidelinjen i store spillerhandler, som da Jonas Wind flyttede fra København til tyske Wolfsburg.

Ifølge Frederik Bruhn er der sket et større fokus på de juridiske problemstillinger omkring sporten og særligt fodbolden. Simpelthen fordi der er kommet mange flere regler til. Og med øget kompleksitet følger flere advokater og mere juridisk rådgivning.

Men der er også store juridiske slagsmål i vente, når både VM i Qatar og retssagen i forbindelse med Super League ved EU-Domstolen finder skal finde sin afgørelse i det nye år.

Frederik Bruhn giver desuden også sit bud på, hvad vi på K-NEWS helt oplagt kan tage fat på, når vi snakker journalistisk dækning af advokatbranchen. Nemlig en lidt mere dybdegående analyse af, hvordan man skaber et nyt forretningsområde som advokat.

Du kan høre podcasten herover eller via Apple Podcasts, Spotify eller hvor du finder dine podcasts - Søg på 'Magtens Tredeling'

Del denne artikel

Skal vi holde dig opdateret?

Få besked om nye artikler og podcast direkte i din mailboks ved at tilmelde dig herunder.

Vi indsamler ikke data om dig – og journalistikken, vi leverer, er gratis.

Nyhedsmail. Ja tak