Af Rasmus Lehmann Hylleberg10. januar 2020 - Seneste nyt

Jonas Christoffersen stopper som direktør for Institut for Menneskerettigheder


Efter 11 år som direktør forlader Jonas Christoffersen Institut for Menneskerettigheder for at starte eget advokatfirma.


Til marts skal Institut for Menneskerettigheder sige farvel til sin direktør gennem 11 år, Jonas Christoffersen. Han fratræder sin stilling 20. marts 2020 for at blive advokat.

Det skriver instituttet i en pressemeddelelse.

Bestyrelsesformand Dorthe Elise Svinth takker Jonas Christoffersen for hans indsats og resultater.

”Jeg vil gerne på egne og bestyrelsens vegne takke Jonas for en utrættelig og enorm indsats. Det er utvivlsomt, at Jonas har haft afgørende betydning for den markante udvikling af instituttet, der er sket gennem de sidste 11 år. Han er en faglig kapacitet og har samtidig drevet instituttet med en sikker hånd. I den kommende rekrutteringsproces vil vi lægge vægt på, at en ny direktør kan forsætte udviklingen af instituttet,” siger bestyrelsesformand Dorthe Elise Svinth.

Jonas Christoffersen er stolt over at have stået i spidsen for en af de mest respekterede nationale menneskerettighedsinstitutioner i verden.

”Det er et helt enormt privilegium at kæmpe for menneskers rettigheder. Jeg har oplevet og opnået langt mere, end jeg kunne drømme om, men efter 11 år er det tid til at komme videre og lade nye kræfter komme til. Jeg forlader en stærk og dynamisk institution præget af høj faglighed og troværdighed. Jeg er stensikker på, at instituttet også med en ny direktør vil blive ved med at skabe mærkbare resultater for borgeres menneskerettigheder – både i og uden for Danmark,” siger Jonas Christoffersen.

Når Jonas Christoffersen forlader kontoret på Christianshavn, er det for at forfølge en gammel drøm om at være advokat. Han har stiftet et nyt advokatkontor sammen med advokat René Offersen. Advokatfirmaet vil fokusere på principielle og komplekse retssager, ligesom Jonas Christoffersen også vil arbejde med menneskerettigheder.

Del

Jonas Christoffersen stopper som direktør for Institut for Menneskerettigheder


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak

Seneste nyheder