Skrevet af Redaktionen - Foto: PR/Kammeradvokaten


Fra marts 2020 afløser Jens Bødtcher-Hansen nuværende managing partner Tomas Ilsøe Andersen, der har været på posten i firmaet siden 2013. Det vil sige, at han har siddet som managing partner i den maksimale periode ifølge firmaets regler og derfor skal afløses.

Og valget på afløseren faldt altså på Jens Bødtcher-Hansen, som på nuværende tidspunkt er leder for firmaets faggruppe ”Udbud, transaktioner, EU og Markedsret”. Denne post overtager Tomas Ilsøe Andersen, når han fratræder posten som Managing Partner. 

Der er begestring at spore blandt kolleger på Kammeradvokatens gange. Boris Frederiksen, som er formand for Kammeradvokatens bestyrelse udtaler følgende i en pressemeddelelse fra Kammeradvokaten: 

”Jeg glæder mig sammen med den øvrige bestyrelse til samarbejdet med Jens, som er en dygtig leder med stor indsigt i firmaets forretning og kundernes behov. Han har samtidig en innovativ og fremsynet tilgang, som passer rigtig godt til den profil, firmaet har i dag efter den markante udvikling, vi har været igennem de senere år - ikke mindst takket være Tomas’ store indsats”.

Jens Bødtcher-Hansen blev i 2008 partner hos Kammeradvokaten, hvor han kom fra en stilling som erhvervsjuridisk direktør i Økonomi- og Erhvervsministeriet og havde en længere karriere i centraladministrationen bag sig.

Del

Kammeradvokaten får ny managing partner fra 2020


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak

Seneste nyheder