CC

Skrevet af Rasmus Hylleberg


Det er vigtigt for Moustafa at skille sig ud. At være en ener i mængden. Selv er han netop blevet udnævnt som Danmarks yngste advokat i en alder af bare 26 år, og han har helt bevidst brugt sin unge alder som en styrke i forhold til at finde sin egen unikke position i den danske advokatbranche. 

Det stod måske ikke mejslet i sten, at Moustafa Mahmoud Moustafa skulle være advokat. Som ung dreng i Herlev var han allerede en ener, dog med til tider lidt negativt fortegn. Han beskriver sig selv som en 'rod', og som et barn, der trængte til lidt ekstra opmærksomhed.

Og opmærksomhed har han fået. Efter et opslag på Facebook er opmærksomheden omkring den unge advokat steget eksplosivt. For nu handler det ikke længere om en utilpasset ung dreng, men om en ambitiøs advokat, der udover at være den yngste også taler fire sprog flydende og som allerede er juridisk ansvarlig i et samarbejde med et international designfirma, der har kontorer i 14 lande. 

Men hvorfor advokattitlen? Moustafa er tiltrukket af den brede berøringsflade, og rollen som rådgiver ligger naturligt til ham, da han allerede som barn hjalp sin erhvervsdrivende far med at læse og forstå diverse dokumenter.

Se med i videoen ovenfor, hvor K-News har besøgt den unge advokat på kontoret i Axel Towers hos Gorrissen Federspiel.

Del

Moustafa er Danmarks yngste advokat


Hold dig opdateret

Tilmeld dig K-News nyhedsmail og få information om nye podcasts, portrætter, videoer og meget mere.

Nyhedsmail. Ja tak