20/12/2019 - Mest læste 2019

Mest læste 2019: Moalem-parret føler sig privilegerede over deres travle hverdage


Portrættet af Dan og Helle Moalem er en af de mest læste artikler i 2019. De fortæller, hvordan de får deres travle hverdage til at spille sammen med familielivet gennem en fælles kærlighed til juraen og til hinanden. 

Af Mathilde Skov Jensen


Dan og Helle er begge født og opvokset i Aalborg, men på trods af at de boede 500 meter fra hinanden, mødte de først hinanden på et advokatkontor i København. Dan arbejdede der som partner, og Helle var studentermedhjælper.

”Helle arbejdede på det kontor, hvor jeg var partner. Så det er en klassisk advokathistorie. Vi blev dog først kærester, efter du forlod firmaet. Men vi mødte hinanden på kontoret”, fortæller Dan og kigger mod Helle.

Siden har de sammen fået to børn, og det kan nogle gange være en smule udfordrende at få advokatlivet og familielivet til at gå op i en højere enhed. Men det er en udfordring, som Moalem-parret løser med forståelse og en stor kærlighed til både familien og arbejdet. 

”Du kan ikke gøre kassen op hver dag. Heller ikke i et parforhold. Du er nødt til at lave nogle langsigtede aftaler, nogle principper for, hvordan du vil indrette dit liv, og så hele tiden kalibrere omkring det. Men du er nødt til at have en livsledsager, der synes, du er cool. Hvis ikke du har det, så duer det ikke", fortæller Dan Moalem. 

Læs hele portrættet med Moalem-parret HER

Del denne fra K-NEWS

Skal vi holde dig opdateret?

Få besked om nye artikler og podcast direkte i din mailboks ved at tilmelde dig herunder.

Vi indsamler ikke data om dig – og journalistikken, vi leverer, er gratis.

Nyhedsmail. Ja tak